Працевлаштування

Після закінчення навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» випускники-бакалаври спроможні працювати як інспектори з контролю якості та безпечності харчової продукції у структурних підрозділах підприємств харчової промисловості різних галузей, закладах ресторанного господарства, торгівельних мережах, як лаборанти і техніки-лаборанти у випробовувальних центрах і лабораторіях, що проводять оцінку безпечності та якості харчових продуктів, як помічники керівників підприємств, установ та організацій. Випускники-магістри можуть займати керівні посади даного професійного спрямування, також можуть працювати як наукові співробітники, викладачі закладів вищої освіти та середніх навчальних закладів. Основні напрями професійної діяльності: контролююча, інженерно-технічна, організаційна.

 diplom-laboranta-300x242107358a286a56cda43b0259359ee26be50170