Тренінги та семінари

НАУКОВІ СЕМІНАРИ ЗА 2015 р.

Місяць проведення Доповідач Назва семінару
Квітень Антіпіна О.О.

к.т.н., доц.

 

Отримання геміцелюлоз з кавового шламу
Травень Шапкіна К.І. к.т.н., ас. Бета-глюкан дріжджів як функціональний інгредієнт продуктів харчування

 

Вересень  

Гураль Л. С.

к. т. н., доц.

 

Характеристика та застосування  гуміарабіку у виробництві дієтичних добавок і функціональних продуктів харчування

 

Жовтень Капустян А. І.,

к. т. н., старш. викл

 

Отримання біологічно активних компонентів клітинних стінок полівидової бактеріальної закваски ферментативним способом

 

 

 

МЕТОДИЧНІ СЕМІНАРИ 2015/2016

Місяць Тема Відповідальний
1 Березень Методичне забезпечення курсів із скороченим строком навчання Доц. Антіпіна О.О.
2 Квітень Професійне спрямування курсів «Харчова хімія» для бакалаврів ГРС Ст. преп. Капустян А.І.
3 Травень Роль дисциплін хімічного напрямку при підвищення якості дипломних робіт Доц. Решта С.П.
4 Червень Планування видань методичних матеріалів на наступний навчальний рік Доц. Антіпіна О.О.
5 Вересень Предмет та завдання курсу «Історія та методологія харчової науки» Доц. Вікуль С.І.
6 Жовтень Підготовка мультимедійних методичних матеріалів для викладання курсу «Аналітична хімія» для бакалаврів напряму підготовки «Харчові технології і інженерія». доц. Малинка О.В.
7 Листопад Взаємозв’язок курсу «Хімія» з наступними спецкурсами у бакалаврів спец. 6.050702 Доц. Лівенцова О.О.
8 Грудень Підбір робіт для лабораторного практикуму з дисципліни «Біологічно активні сполуки Доц. Гураль Л.С.