Тренінги та семінари

Тематика науково – методичних семінарів кафедри на 2019 рік

Місяць Тема Відповідальний
1 Березень Характеристики технологічної експертизи харчової продукції Доц.

Гураль Л.С.

 

2 Квітень Системи менеджменту безпеки харчової продукції ISO 22000. Принципи HACCP Доц.

Капустян А.І.

3 Травень Методологічні підходи до організації та захисту звіту з фахової ознайомчої практики на 1 курсі Доц.

Науменко К.І.

4 Червень Методологічні підходи до організації технологічної практики та захисту звіту студентами 4-го курсу Доц.

Антіпіна О.О.

5 Вересень Лабораторний практикум для дисципліни «Основи наукових досліджень» Доц.

Решта С.П.

6 Жовтень Особливості викладання курсу «Експертиза харчових продуктів» Доц.

Малинка О.В.

7 Листопад Підготовка до переддипломної практики та виконання дипломної роботи бакалаврів «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Доц.

Вікуль С.І.

8 Грудень Стан методичного забезпечення курсів, що викладаються на кафедрі. Планування видань методичних матеріалів. Доц.

Антіпіна О.О.