ДЕРЖБЮДЖЕТНІ НАУКОВІ ТЕМАТИКИ КАФЕДРИ (безоплатно)
- Тема: Технологічна експертиза процесів виробництва нових харчових продуктів та інгредієнтів
Науковий керівник – проф. Черно Н.К.
Виконавці: доц. Капустян А.І., доц. Гураль Л.С., доц. Науменко К.І., доц. Антіпіна О.О., Доц. Вікуль С.І.,
- Тема: Полісахариди. Створення фізіологічно-активних харчових нанокомпозитів на основі біомолекул.
Науковий керівник – проф. Черно Н.К.
Виконавці: доц. Озоліна С.О., доц. Гураль Л.С., доц. Науменко К.І., асп. Битка Т.В.
- Тема: мікроорганізми як джерело біологічно активних харчових інгредієнтів.
Науковий керівник – проф. Черно Н.К.
Виконавець: доц. Капустян А.І.
- Тема: Розробка оптичних сенсорних систем для визначення якості і безпеки харчових продуктів
Науковий керівник – проф. Бельтюкова C.B.
Виконавці: доц. Лівенцова О.О., доц. Малинка О.В.