Тематика наукових досліджень

ДЕРЖБЮДЖЕТНІ НАУКОВІ ТЕМАТИКИ КАФЕДРИ (безоплатно)

  1. Тема: Технологічна експертиза процесів виробництва нових харчових продуктів та інгредієнтів

Науковий керівник – проф. Черно Н.К.

Виконавці: доц. Капустян А.І., доц. Гураль Л.С., доц. Науменко К.І., доц. Антіпіна О.О., Доц. Вікуль С.І.,

  1. Тема: Полісахариди. Створення фізіологічно-активних харчових нанокомпозитів на основі біомолекул.

Науковий керівник – проф. Черно Н.К.

Виконавці: доц. Озоліна С.О., доц. Гураль Л.С., доц. Науменко К.І., асп. Битка Т.В.

  1. Тема: мікроорганізми як джерело біологічно активних харчових інгредієнтів.

Науковий керівник – проф. Черно Н.К.

Виконавець: доц. Капустян А.І.

  1. Тема: Розробка оптичних сенсорних систем для визначення якості і безпеки харчових продуктів

Науковий керівник – проф. Бельтюкова C.B.

Виконавці: доц. Лівенцова О.О., доц. Малинка О.В.