Патенти

У 2015 році:

  1. Спосіб визначення біологічної активності об’єктів природного походження патент на винахід № 107506 С2, Україна, МПК(2015.01): G01N 33/00 № а201302626; заявл. 04.03.2013; опубл. 12.01.2015, бюл. № 1. Хомич Г.П., Вікуль С.І.,  Капрельянц Л. В., Осипова Л.А., Лозовська Т. С.
  2. Патент на корисну модель № 100637. Спосіб одержання глікопептидного продукту із клітинних стінок бактерій. Україна МПК (2011.01) C12N 11/00, заявл. 29.09.2014; опубл.08.2015 Бюл. № 15. Черно Н.К., Капустян А.І.
  3. ПАТ 96466 Україна, МПК G 01N 21/78 Спосіб кількісного визначення хлорогенової кислоти / Малинка О.В., Бельтюкова С.В., Бичкова Г.О. – № u 201408573; заявлено 28.07.14; опубл. 10.02.15., Бюл. № 3.
  4. ПАТ 97577 Україна, МПК:G 01N 33/00 Спосіб тест-визначення лаурілглутамінової кислоти / Бельтюкова С.В., Малинка О.В., Ливенцова Е.О. – № u201409873; заявл. 08.09.14; опубл. 25.03.15., Бюл. № 6. – 8 с.
  5. ПАТ 97946 Україна, МПК:G 01N 33/02 Спосіб кількісного визначення лаурілглутамінової кислоти / Бельтюкова С.В., Малинка О.В., Ливенцова Е.О. – № u201408574; заявл. 08.09.14; опубл. 12.01.15., Бюл. № 6. – 8 с.

У 2016 році:

  1. Пат. на корисну модель № 116750 Спосіб одержання структурного β-глюкану дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Черно Наталія Кирилівна ( UA ), Бурдо Олег Григорович ( UA ), Науменко Кристина Ігорівна ( UA ) Дата публикации 2017/12/6 Номер заявки u201609134
  2. Пат. на корисну модель № 116404 Спосіб одержання дієтичної добавки / Черно Наталія Кирилівна ( UA ), Бурдо Олег Григорович ( UA ), Науменко Кристина Ігорівна (UA ) Бабінець Олена Миколаївна ( UA )Дата публикации 2017/5/25 Номер заявки  u201609141
  3. С.В. Бельтюкова, О.В. Малинка «Спосіб кількісного визначення глутамату натрію». Патент на корисну модель №106437 Україна, МПК: G01N 30/00, G01N 33/02 – № u201510650; опубл. 25.04.16, Бюл. №8 / 2016.
  4. С.В. Бельтюкова, О.В. Малинка, В.Д. Бойченко «Спосіб кількісного визначення цитрат-іонів в солодких безалкогольних напоях». Патент на корисну модель №112164 Україна, МПК: G01N 33/14, – № u201604840; опубл. 12.2016, Бюл. №23 / 2016.
  5. Пат. на винахід № 110734 Україна, МПК A61K 36/06(2006.01) B01D 11/02(2006.01) A23L 29/30(2016.01). Спосіб одержання функціональної добавки та водорозчинних полісахаридів / Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В., власник Одес. нац. акад. харч. технологій, – № a 2014 05456; заявл. 22.05.2014, опубл. 10.02.2016, Бюл. № 3
  6. Пат. на корисну модель № 109261 Україна, МПК A61К 36/18 (2006.01), А61Р 3/00. Спосіб одержання дієтичної добавки з антиліполітичною активністю [Teкст] / Черно Н.К., Озоліна С.О., Нікітіна О.В., власник Одес. нац. акад. харч. технологій, – № u 2015 13008; заявл.29.12.15; опубл. 25.08.16, Бюл. № 16. – 11 с.
  7. Пат. на корисну модель № 112416 Україна, МПК (2016.01) A23L 33/00 B01D 11/02 (2006.01), А61K 36/06 (2006.01), A61P 3/00, A61K 131/00 (2006.01). Спосіб одержання дієтичної добавки з антиамілолітичною активністю [Teкст] / Черно Н.К., Озоліна С.О., Нікітіна О.В., власник Одес. нац. акад. харч. технологій, – № u 2016 07811; заявл.15.07.2016; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23. – 9 с.
  8. Пат. на корисну модель № 112417 Україна, МПК (2016.01) A23L 33/00 B01D 11/02 (2006.01), А61K 36/06 (2006.01), A61P 3/00, A61K 131/00 (2006.01). Спосіб одержання дієтичної добавки з антиліполітичною активністю [Teкст] / Черно Н.К., Озоліна С.О., Нікітіна О.В., власник Одес. нац. акад. харч. технологій, – № u 2016 07816; заявл.15.07.2016; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23. – 9 с.
  9. Пат. на корисну модель № 112418 Україна, МПК A23С 11/10 (2006.01). Спосіб одержання дієтичної добавки [Teкст] / Черно Н.К., Озоліна С.О., Нікітіна О.В., власник Одес. нац. акад. харч. технологій, – № u 2016 07818; заявл.15.07.2016; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23. – 7 с.

У 2017 році:

  1. Композиція інгредієнтів для приготування кексу «М’ятно-чорничний». патент на корисну модель. Ефрусі В.Б., Пушкар О.О. Вікуль С.І.№ 1118746  Україна, МПК: A23G 3/48 (2006.01), A23L 21/10  (2016.01),  A23L 21/12 (2016.01),  A21D 13/80  (2017.01)  № u 201701822; опубл. 28.08.17, бюл. № 16
  2. Безалкогольний соковий напій «Здоровінка» патент на корисну модель Бурдо А.В., Вікуль С.І., Бондар В.А. № 118469 МПК  A23L 2/02 (2006.01), № u 201701892; заявл.  25.07.17; опубл. 08.17., бюл. № 15;
  3. Композиція інгредієнтів для приготування паштету м’ясного «Дієтичний».;   патент на корисну модель № 119795  МПК A23L13/40 (2006.01),  № u 20173468; заявл.  25.07.17; опубл. 10.10.17., бюл. № 19 М.О.Овсюк
  4. Композиція інгредієнтів для приготування мусових тісточек. патент на корисну модель № 120342 Україна,  МПК A23G 3/34 (2006.01), A23G 3/36(2006.01), A23G 3/38 (2006.01),  A23L 29/20 (2016.01),A23L33/105(2016.01)  № u 201704999; заявл.  07.17; опубл. 25.10.17,  бюл. № 20; Митрофанова К.Ю.

У 2018 році:

  1. Спосіб виробництва батончика-десерту «STOP-DTRESS». патент на корисну модель № 123786 Україна, A23 G  3/00 (2016.01)    № u 201708911;  заявл.  25.07.17;  опубл. 12.03.18,  бюл. № 5; Нападовська М.С.
  2. Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі кефіру патент на корисну модель № 124353 Україна,  МПК A23C 9/00, A23C 9/127 (2006.01),  A23C 9/133 (2006.01)  № u 201709141; заявл.  07.17; опубл. 10.04.18, бюл. № 7;  Побережна Д. І.
  3. Композиция інгредієнтів для приготування солодкої страви „Фінік” патент на корисну модель Липська Л. А., Вікуль С.І.Козонова Ю. О.№ 124358 Україна, МПК A23G 3/36 (2006.01) № u 201709188; заявл.  07.17; опубл. 10.04.18, бюл. № 7;
  4. Композиція інгредієнтів для приготування запіканки. патент на корисну модель№ 124382 Україна, Михайличенко І. О., Вікуль С. І.МПК: A23C 19/00, № u 201709586; заявл. 07.17;  опубл. 10.04.18,  бюл. № 7;
  5. Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою. «Потасіум-мікс». Дзюба Н.А., Кашкано М. А., Вікуль С.І., Дубина А. А. патент на корисну модель № 124443 Україна, МПК: A23L 2/02(2006.01) № u 201710457; заявл.  07.17; опубл. 10.04.18, бюл. № 7;
  6. Композиція інгредієнтів для приготування імуностимулюючого напою. «Потасіум-плюс-мікс». патент на корисну модель № 124446 Україна, МПК: A23L 2/52 (2006.01), A23L 2/02(2006.01),  A23L 2/00, № u 201710493;  заявл.  25.07.17; опубл. 04.18,  бюл. № 7; Дзюба Н. А.; Кашкано М. А;  Землякова О. В., Дубина А. А.
  7. Композиція інгредієнтів для приготування кавозамінного напою патент на корисну модель № 125880 Україна, МПК: A23F 5/44 (2006.01),  № u 201800017; заявл.  01.18; опубл. 25.05.18, бюл. № 10; Ліщінська Ю.З.
  8. Суміш пряно-ароматичних трав для приготування курячого філе за технологією „Sous vidе” патент на корисну модель № 127581 Україна, МПК: A23P 30/32 (2016.01), A23L 13/50(2016.01), A23L 27/14(2016.01), № u 201802615; заявл.  03.18; опубл. 10.08.18, бюл. № 15; Дишкантюк О.В., Вікуль С.І.,Яворська Я.Л.
  9. Композиція інгредієнтів для приготування напою для вагітних на молочній основі. патент на корисну модель № 128529 Україна, МПК: A23L 2/00,  № u 201802609; заявл.  03.18; опубл. 25.09.18, бюл. № 18; Дзюба Н.А., Вікуль С.І., Беззодіна А.Р., Олійник М.І.
  10. Композиція інгредієнтів для приготування напою на основі молочної сироватки патент на корисну модель № 128530 Україна, МПК: A23C 21/00,A23C 21/08 (20001),  № u 201802610; заявл.  15.03.18; опубл. 25.09.18, бюл. № 18; Чабанова О.Б., Трубнікова А.А., Ліщинська Ю.З.
  11. Композиція інгредієнтів для приготування безалкогольного сокового напою патент на корисну модель № 128583 Україна, МПК: A23L 2/02(2006.01),  № u 201803415; заявл.  04.18; опубл. 25.09.18, бюл. № 18; Біленька, І.Р., Врадій А.В.
  12. Композиція інгредієнтів для виготовлення шоколадного сиропу патент на корисну модель № 128587 Україна, МПК:  A23G 1/32(2006.01),  A23G 1/48(2006.01),  № u 201803419; заявл.  04.18; опубл. 25.09.18, бюл. № 18; Тетеженко Л.М., Нападовська М.С.
  13. Композиція інгредієнтів для приготування зефіру патент на корисну модель № 129118 Україна, МПК: A23G 3/52(2006.01), № u 201803195; заявл.  03.18; опубл. 25.10.18,  бюл. № 20; Біленька І.Р., Митрофанова К.Ю.
  14. Спосіб приготування сиркового десерту патент на корисну модель № 129176 Україна, МПК: A23C 23/00,№ u 201803903; заявл.  04.18;  опубл. 25.10.18, бюл. № 20; Тетеженко Л.М., Нападовська М.С.