Ознайомча практика

З 1 липня почилась ознайомча практика

Практичне навчання є обов’язковою і невід’ємною складовою частиною процесу підготовки студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції») у вищих навчальних закладах.

Мета ознайомчої практики для студентів І курсу полягає у складанні уявлень про організацію, роботу, асортимент основних галузевих виробництв харчової промисловості, ознайомлення з різними типами і класами хімічних лабораторій харчових підприємств, організацією контролю якості технологічного процесу, закріплення і поглиблення теоретичних знань, отриманих студентами під час навчання, а також дати можливість студентам отримати практичні навички, а саме: навчити студентів прийомам роботи на сучасному аналітичному устаткуванні; прищепити студентам творчий підхід до рішення проблемних завдань в контролі безпеки харчових продуктів.