Освітня програма “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” СВО “Магістр”

У 2022 році затверджено Освітньо-професійну програму

Навчальний план 2022 (денна)

Навчальний план 2022 (заочна)

Каталог вибіркових освітніх компонентів

Рецензія Литвиненко Тетяни Валеріївни, керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», м. Одеса

Рецензія Гафткович Анни Валеріївни, начальник служби контролю якості АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування», м. Одеса.

Рецензія Станкової Наталії Олександрівни, головний технолог ТОВ «ЮГФуд», м. Одеса.

Керівник робочої групи (гарант освітньої програми):

Капустян Антоніна Іванівна, доктор технічних наук, доцент, завідувач кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ

Члени робочої групи:

  • Малинка Олена Валентинівна, кандидат хімічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ.
  • Гураль Лариса Сергіївна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ
  • Науменко Кристина Ігорівна, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри харчової хімії та експертизи ОНТУ.
  • Гречана Олена Сергіївна, інженер з якості, ТОВ «Гормолзавод», м. Одеса.
  • Герелюк Марія Олександрівна, здобувач СВО «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», 1-й рік навчання, ОНТУ.

Проект ОПП “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” 2023

Шановні стейкхолдери! Будь ласка, всі зауваження, побажання та рекомендації надсилайте за електронну пошту foodchem.onaft@gmail.com