Наукова робота студентів

Науковий гурток «Хімія продуктів харчування»

Керівник гуртка – доц. Гураль Л. С.

Тема наукової роботи Керівник
наукової теми
Час роботи
Отримання та характеристика хлорофілвмісних продуктів проф. Черно Н.К.,
ас. Науменко К.І.
Вт. 1430  – 1600

Пт. 1300  – 1530

ауд. Д-122

Білково-вуглеводні комплекси в технології харчових наноінгредієнтів проф. Черно Н.К.,
доц. Гураль Л.С.
Ср. 1100   –1600

ауд. Д-122

Отримання органічних форм біметалів на основі продуктів деградації клітинних стінок молочнокислих бактерій проф. Черно Н.К.,
ст. викл. Капустян А.І.
Ср. 1300   –1600

ауд. Д-122

Хімічні мікроінгредієнти продовольчих товарів доц. Решта С. П. Ср.1600  – 1730

ауд. Д-129

Біологічно активні речовини виноградних вичавків доц. Антіпіна О.О. Пн. 930  – 1130

ауд. Д-133

 

Науковий гурток «Контроль якості харчових продуктів»

Керівники гуртка: доц. Малинка О.В., доц. Лівенцова О.О.

Тема наукової роботи Керівник
наукової теми
Час роботи
Визначення якості і безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини доц. Малинка О.В. Пт. 1300  – 1600

ауд. Д-318

Визначення біологічно активних речовин – антиоксидантів у харчовій сировині доц. Лівенцова О.О. Пт. 1600  – 1730

ауд. Д-318

Визначення біологічної активності харчових продуктів з рослинної сировини доц. Вікуль С.І. Вт. 1300  – 1600

ауд. Д-318

Визначення антоціанів у природній і харчовій сировині ас. Янченко К. А. Пт. 1130  – 1430

ауд. Д-318

 

Науковий гурток «Хімія та довкілля»

Керівник гуртка – доц. Кузнецова І.О.

Тема наукової роботи Керівник
наукової теми
Час роботи
Визначення шкідливих речовин у продуктах харчування доц. Кузнецова І.О. Пт. 1430  – 1600

ауд. Д-318