Наукові школи та напрями

Наукова школа_2022_page-0001Наукова школа_2022_page-0002Наукова школа_2022_page-0003Наукова школа_2022_page-0004Наукова школа_2022_page-0009Наукова школа_2022_page-0006

Наукова школа_2022_page-0007Наукова школа_2022_page-0006Наукова школа_2022_page-0005

З 2018 року кафедра почали підготовку фахівців, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», у зв’язку з цим з’явився новий науковий напрям кафедри:

Технологічна експертиза процесів виробництва нових харчових продуктів та інгредієнтів, яка включає формування і контроль якості та безпечності продовольчої сировини і готової продукції харчових підприємств на основі принципів НАССР