Монографії та підручники

  • Введення в хімію вуглеводів: навчальний посібник / М. С. Дудкін. – Київ: Вища школа, 1976. Дудкін, М. С. – 176 с.
  • imgonline-com-ua-Compressed-E0xmSbvdAo36vZP
  • Дудкін М. С. Хімічні методи підвищення якості кормів і комбікормів. – М .: Агропромиздат. – 1986. – 350 с.
  • Дудкін М.С., Н.К. Черно, І.Д. Казанська Харчові волокна – КИЇВ: «УРОЖАЙ» 1988 – 152 с.

90569600

  • Дудкін М.С. Геміцелюлози / М.С. Дудкін, B.C. Громов, H.A. Ведерников і ін. – Рига: Зинатне, 1991. 488 с.

imgonline-com-ua-Compressed-kEOBNFwY9bl0xk

  • Дудкін, М. С. Нові продукти харчування  / М. С. Дудкін, Л. Ф. Щелкунов. – Москва: Наука, 1998. – 303 с.

imgonline-com-ua-Compressed-5SzF2dSx2vpNWM

  • Щелкунов Л.Ф., Дудкін М.С., Корзун В.Н. Їжа та екологія. Одеса: Вид-во «Оптимум». 2000.

imgonline-com-ua-Compressed-ObrVeOSpD7KPTDKx

  • Черно, Н. К. Біокоректорі процесів травлення [Текст]: монографія / Н. К. Черно, Г. В. Крусір, О. В. Коваленко. – Одеса: Астропринт, 2010 р.
  • imgonline-com-ua-Compressed-vq7gxy5slGHK
  • Харчова хімія. Полісахариди. Навчальний посібник /Н.К, Черно, Н.О. Денісюк, С.О. Озоліна, О.В. Севастьянова, Л.С. Гураль. – Одеса: Освіта України, 2014. – 222 с

Картинки по запросу Харчова хімія. Полісахариди. Навчальний посібник

  • «Основи хімії та методи аналізу харчової продукції» [Електронний ресурс]  Підручник / Н.К. Черно, О.О. Антіпіна, О.В. Малинка, С.І. Вікуль – Одеса: ОНАХТ. – 2018, 280 с.

chemistry-600x841