Конференції

ФАКУЛЬТЕТ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА, ХЛІБОПРОДУКТІВ, КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ, КОМБІКОРМІВ І БІОПАЛИВА

СЕКЦІЯ ХАРЧОВОЇ ХІМІЇ

Засідання

31 березня 2015 року о 1430 , ауд. Д-323

Наукові керівники – проф. Черно Н. К., проф. Бельтюкова С. В.

Секретар – асист. Янченко К. А.

  1. Отримання та характеристика папаїн-глюканових комплексів

Студент ІІ курсу ф-ту ІТХРГіТБ Бордя Д. П.

Наукові керівники: проф. Черно Н. К., асист. Науменко К. І.


  1. Маркери якості і тривалості витримки коньяків та методи їх визначення

Студент ОКР «Магістр» ф-ту ТВтаНБ Гвіздь Н. І.

Науковий керівник – проф. Бельтюкова С. В.

 

  1. Порівняльна оцінка методів вилучення суми фенольних сполук

Студент ОКР «Магістр» ф-ту ТВтаНБ Герасимчук В. В.

Науковий керівник – проф. Бельтюкова С. В.

 

  1. Білково-вуглеводні оболонки в технології харчових наноінгредієнтів

Студент ОКР «Магістр» ф-ту ІТХРГіТБ Матківська В. В.

Науковий керівник – доц. Гураль Л. С.

 

  1. Методи визначення фтолатів

Студент ОКР «Магістр» ф-ту ТЗХКВКіБ Бомбік Ю. С.

Науковий керівник – доц. Лівенцова О. О.

  1. Ідентифікація підсолоджувачів в харчових продуктах

Студент ОКР «Магістр» ф-ту ТЗХКВКіБ Шарко О. І.

Науковий керівник – доц. Лівенцова О. О.

 

  1. Отримання органічних форм біометалів на основі продуктів деградації клітинних стінок молочнокислих бактерій

Студент ОКР «Магістр» ф-ту ІТХРГіТБ Чорна А. В.

Науковий керівник – ст. викл. Капустян А. І.

 

  1. Сумарна антиоксидантна активність харчових продуктів: характеристика та методи визначення

Студент І курсу ф-ту ТЗХКВКіБ Ліщинська Ю. З.

Науковий керівник – доц. Вікуль С. І.

 

  1. Біологічно активні речовини виноградних вичавків

Студент ІІІ курсу ф-ту ТВтаНБ Чорна О. В.

Науковий керівник – доц. Антіпіна О. О.

 

  1. Хімічні мікроінгредієнти продовольчих товарів

Студент ІІ курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Клименко О. Л.

Науковий керівник – доц. Решта С. П.

 

  1. Хімічний склад енергетичних напоїв та їхній вплив на здоров’я людини

Студент І курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Кривохиженко О. В.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

 

  1. Хімічний склад солодких газованих напоїв і їхній вплив на здоров’я людини

Студент І курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Ляшан Г. Г.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

 

  1. Фальсифікація вина і виноматеріалів

Студенти І курсу ф-ту ТВтаНБ Чіпчева О. І., Уманець А. А.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

  1. Спортивні харчові добавки: користь чи шкода?

Студент І курсу ф-ту ТВтаНБ Курганов Ю. П.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

  1. Імпортні фрукти: користь чи шкода?

Студент І курсу ф-ту ТВтаНБ Проданова А. О.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

  1. Упаковка для плодово-овочевих соків та її вплив на здоров’я людини

Студент І курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Цапля Р. П.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

  1. Поліциклічні ароматичні вуглеводні в харчових продуктах і їхній вплив на здоров’я людини

Студенти І курсу ф-ту ТВтаНБ Гайтина Л. Д., Гніліченко А. Д.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

  1. Діоксини та їхній вплив на здоров’я людини

Студент І курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Стахурська Ю. О.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

  1. Порівняльні характеристики побутових водоочисників

Студент І курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Іокиманська А. С.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

  1. Хімічний склад табаку для кальяну

Студенти І курсу ф-ту ТВтаНБ Мотовиц А. А., Денков В. І.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

  1. Жорсткість води: вплив на здоров’я людини і засоби її зниження

Студент І курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Єршова К. С.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

  1. Хімічний склад водопровідної води Одеського регіону

Студент І курсу ф-ту ТХППКЗЕтаТ Риженко Д. С.

Науковий керівник – доц. Малинка О. В.

  1. Визначення вмісту амінного азоту у зерні та продуктах його переробки

Студент І курсу ф-ту ТЗХКВКіБ Савченко В. В.

Науковий керівник – асист. Янченко К. А.

  1. Харчові добавки: користь чи шкода?

Студент І курсу ф-ту ІТХРГіТБ Рекш Ю. В.

Науковий керівник – доц. Кузнецова І. О.

 

  1. Забруднення питної води

Студент І курсу ф-ту ТВтаНБ Козинец А. О.

Науковий керівник – доц. Кузнецова І. О.